perjantai 11. kesäkuuta 2010

Käsitöitä ja Askarteluja

Välillä sitä hurahtaa kaikkeen tyttömäiseen ja romanttiseen! :)

Kuvissa ovat tekemäni nalle, jonka tein melkeinpä kokonaan käsin neulalla ommellen kierrätyskankaista ja 2 säilytyslaatikkoa, jotka ovat vanhoja kenkälaatikoita, jotka maalasin ja tuunailin silkkinauhoin ja paperinukke kuvin, sekä vitriinitaulu, jossa on vauvan "ensikengät" ja tilda paperia ja joka on maalattu kaluste- ja askartelumaalein.
Alla olevassa kuvassa on lastenhuoneeseen tekemäni "tilkkutaulu" ja valkoinen koristelemani lasten henkari, johon olen kiinnittänyt mm. lasitetun keraamisen kruunun, sekä 2 näiden kanssa yhteen sopivaa tilda -sydäntä kruunujen kuvilla.
Keramiikkaa.

Kävin viime talvena keramiikkakursseilla Oulussa ja yksi siellä tekemistäni töistä (enkeli) minulla täällä jo onkin esillä, mutta tässä ylhäällä vielä muita. Tarjoilulautanen, aluset ja hedelmäkulho, sekä pienet sydämet.


keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Keiju Punapää - My first little fairySain vastikään valmiiksi jo kauan keskeneräisenä hyllyllä makoilleen keijutyttöni.
Meinasin jo väliin luovuttaa koko homman, sillä käyttämästäni massasta ei saanut muovailtua kunnolla pieniä yksityiskohtia, kuten sormia. Tälle jäi nyt vähän tumpelot kädet, mutta muuten lopputuloksesta tuli ihan kiva ensimmäiseksi pienemmäksi keijunukekseni.
Massa, jota tämän tekoon käytin oli sellaista vaaleaa perus askartelumassaa, jota piti hieman kastella välillä ja antaa sitten lopulta kuivua huoneilmassa.
Siivet keijulle tein valkoisesta tyllikankaasta kera rautalangan ja tuo riekaleinen mekko on vanhasta yöpaidasta, joten pääsin kierrättämäänkin samalla.. Hiukset tein kirpputorilta löytämästäni punertavasta langasta. Keiju sai sitten paikkansa kotoa kukkapurkin kulmalta. :)
sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Pieniä Sisustustauluja Lyijykynätöinä.


Nämä taulut olen tehnyt jo jokin aika sitten ja ajattelin liittää näistä kuvan myös tänne.
Kuvat olen tehnyt lyijykynillä ja viimeistellyt Fixatiivilla.
Hieman vanhaa-aikaa henkivät taulut sopivat hyvin samanhenkisen sisustuksen pariin persoonalliseksi yksityiskohdaksi. :)

music videos for you

Loading...