sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Juliste syksyn lähikuvista

Joskus on hauskaa kierrellä ulko -ja sisätiloissa kameran kanssa tutkaillen ja ottaa lähikuvia erilaisista kohteista. Puusta, maasta, ilmasta, vedestä, tulesta...:)
Erilaisista pinnoista, materiaaleista, kuoseista, väreistä, säröistä, halkeamista. Jopa ruostunut viemärin kansi voi näyttää hienolta lähikuvana, puhumattakaan kelopuista, joiden pinnasta voi löytyä vaikka erilalaisia kasvoja. Tähän touhuun voi ottaa halutessaan lapsetkin mukaan ja vähän huokeammallakin digipokkarilla voi saada ihan kauniita ja mielenkiintoisia kuvia. :)
Kivoista kuvista voi koota sitten vaikkapa tällaisen "julisteen" ja halutessaan teetättää sen sitten seinälleen valokuvausliikkeessä.


Syksy on ollut melko sateinen, kuten oli kesäkin. Onneksi on olemassa erilaisia verkkokauppoja, joista voi harmaana sadepäivänäkin tilata tuotteita postiin, silloin kun ulos ei oikein huvittaisi astua ja välttyy myös kaupoissa kiertelyn.
Itse olen tilannut netin kautta mm. luontaistuotteita.
Jos etsit jollekulle läheisellesi persoonallista lahjaa, niin poikkea toki verkkokaupassani!
Teen myös tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan ja kysyä saa sellaistakin, josta ei sivuilla mainita.:)

Nythän on isänpäiväkin tulossa. Sitä vietetään tänä vuonna 11.marraskuuta
Muotokuva on mukava ja uniikki lahja isälle, isoisälle, tai miehelle. Sellaiselle, jolla oikeastaan on jo kaikkea. 
Nyt lokakuun tarjouksena teen A4 -koon  
muotokuvia 50 euron hintaan
Kannattaa tilata työ hyvissä ajoin, sillä sen tekemiseen kuluu aikaa.
Olen tehnyt muotokuvan myös omalle isälleni lahjaksi. :)


 

Verkkokauppaan tästä: www.arthannila.com
isänpäivälahja, isänpäivälahja, isänpäivälahja, isänpäivälahja, isänpäivä, isienpäivä, lahjoja, lahja netistä, nettikauppa, lahjakauppa, isänpäiville, isänpäivälahjaksi, lahjaksi isälle, mitä lahjaksi isälle?, isälle lahja, isänpäivät, isänpäivä 2012, miehelle lahjaksi, isoisälle lahjaksi, isoisälle, miehelle, lahja, lahjoja, lahjaidea, lahja, lahja, lahjoja, uniikki, persoonallinen, hyvä lahja miehelle, isänpäivälahja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)