tiistai 17. marraskuuta 2015

Nyt ei mennyt ihan kuin Strömsössä... vai miten se menikään?

Strömsöstä on tullut yksi suosikkisarjoistani. Aikaisemmin en ymmärtänyt, mitä ihmiset tarkoittivat, kun sanoivat, ettei mennyt ihan kuin strömsössä, jos jokin meni mönkään... Nyt ymmärrän asian yhteyden! :D
Tuo sarja on mukavan inspiroiva ja monia kivoja ideoita sieltä olen saanut, vaikka esim. perunajauho kuivashampoona ei ihan toiminut tyttäreni päähän ennen kouluun lähtemistä... Ehkä se olisi toiminut, mikäli tytön päänahka ei olisi ollut niin rasvainen. Omiin hiuksiini se toimi ehkä hiukan paremmin.
Itseäni kyllä kiinnostavat nuo luonnonmukaiset hiustenhoitoaineet. Kehäkukka, sooda, viinietikka, nokkonen, koivunlehti, oliiviöljy, hunaja, kookos... Näitä tulen varmasti vielä kokeilemaan enemmänkin, mutta kokeilu on parempi tehdä aina silloin, kun ei ole kiirus mihinkään. ;)

Viimeisin kiva idea oli munakennosta leikattavat kukat, jotka sujautettiin ledvalonauhaan koristeeksi. Olen ennenkin leikannut moisia kukkia, mutta nyt ensikertaa ledvaloja varten. Tein sellaisen kotona. Aika monta munakennoa siihen meni, kun lamppuja oli niin paljon omassa lednauhassani. Maalaamisen jätin väliin, kun oli niin paljon muutakin tekemistä, mutta maalatakkin nuo olisi voinut. Kiva se kyllä ihan tuollaisenaankin on.
Kannattaa kokeilla, mikäli tahtoo askarrella jotain pientä. :)


Valoa syysiltoihin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)