keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Kuulumisia :)

Blogini puolella on ollut nyt jonkinaikaa hiljaista, sillä minulla on (yhä) ollut niin paljon tehtävää. Arki kolmen lapsen kanssa vie yllättävän paljon aikaa etenkin, kun siihen vielä yhdistää remontin ja muut askareet!

Tässä muutama kuukausi sitten tein vielä lasten kirjan kuvituksia, joiden kuulumisia jännityksellä odotan.. Olen välillä piirtänyt ja maalannut "intuitiivisesti", eli mitä mieleen on tullut ja ilman minkäänlaista mallia nopeaan tahtiin. Olen usein hyvin pikkutarkka tekemäni kuvataiteen kanssa, mutta näitä en jäänyt sen kummemmin parantelemaan, vaan annoin olla sellaisinaan, mitä niistä sitten syntyikään. :)



 Ensimäinen maalaus lähti siitä, kun tunsin oloni hurjan väsyneeksi ja tunsin tarvitsevani "voimakuvan". Tähän syntyi elämänliekki hieman lootuksen muodossa ja värit ovat energiaa antavia/voimaannuttavia värejä. Kuvassa työ on vielä tuore ja hieman märkä, joten pinta aaltoilee...


 Nämä kaksi kasvokuvaa ovat syntyneet henkimaailmaa ja toisia ulottuvuuksia, tai toisia sivilisaatioita miettien. Tosiaan piirustusjälki ei ole ihan parhainta tasoani, mutta se ei näissä ollut pääasiakaan. :)
Joskus on mukavaa vain antaa mennä!


Hmm... Vielä kun joskus saisin käyttööni tilat, joissa voisin roiskia ja sotkea vapaasti ja maalata nopeatempoisia suurikokoisia maalauksia! :) 

Tunnelmallista syksyä teille kaikille, rakkaat ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)